Breaking news

Cristale Swarowski utilizate de bulgari pentru a marca șoselele

loading...

Autoritățile bulgare au decis să folosească celebrele cristale Swarowski pentru a marca curbele periculoase, întrucât cristalele sunt vizibile și pe timp de ploaie și ceață deasă, iar astfel se vor reduce accidentele.

drum1Asociaţia bulgară pentru Siguranţă Rutieră va marca linia din mijlocul şoselei dintre oraşele Sozospol şi Primorsko, cu vopsea ce conţine cristale Swarorvski, relatează Sofia News Agency.

Şoseaua va deveni astfel mai strălucitoare şi mai vizibilă chiar şi pe timp de ploaie sau ceaţă deasă. În plus, într-o curbă extrem de periculoasă cunoscută sub numele de “Curba lui Staviiski”, cristalele vor fi mai mari, pentru a obţine un efect sporit.

În acest loc, în august 2007, campionul mondial la patinaj, Maksim Staviiski, care conducea sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina într-un alt vehicul, în urma căruia Petăr Petrov, în vârstă de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar Manuela Gorasova, în vârstă de 18 ani, a ajuns la spital în comă.

În curba periculoasă, agenția bulgară pentru siguranță rutieră va monta semne de circulaţie cu folie de diamante, deoarece acestea vor fi, de asemenea, la vizibile de la distanţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata