Breaking news

Copilotul german a prăbușit intenționat avionul cu 150 de oameni la bord

loading...

Anchetatorii francezi au anunțat joi că avionul Airbus 320 aparținând companiei germane Germanwings, susțin că aeronava a fost prăbușită intenționat de copilot, care s-a blocat în cabina piloților și a declanșat procedura de aterizare.

GermanwingsCopilotul german a prăbușit intenționat aeronava companiei Germanwings în care se aflau 150 de persoane, 144 de pasageri și 6 membri ai echipajului.

Procurorul francez care conduce ancheta a spus presei că pilotul a ieșit din cabină pentru a merge la toaletă, timp în care copilotul a blocat ușa și a declanșat procedura de aterizare a avionului.

Procurorul spune că potrivit informațiilor obținute din cutia neagră a avionului, copilotul a refuzat să deblocheze ușa și nu a răspuns la apelul pilotului.

Copilotul a refuzat să răspundă și la apelurile operatorilor din turnul de control și nici la cele venite de la aeronavele care zburau în zonă.

Imediat ce a rămas singur în cabină, copilotul a declanșat procedura de aterizare, avionul a pierdut brusc din altitudine și s-a izbit de Alpii Francezi.

Avionul companiei Germanwings a decolat marți de la Barcelona cu destinația Düsseldorf, iar la ora 12,30, ora României, s-a prăbușit în Franța.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata