Breaking news

Concediată pentru că era prea sexy

loading...
0 2

Pentru că era prea sexy și venea la muncă în tinute provocatoare o angajată a unei bănci din SUA  fost concediată, pe motiv că furmusețea ei distrăgea atenția bărbaților din bancă.

sexy-business-womanO americancă susţine că a fost concediată de la filiala Citibank la care lucra din cauză că era prea sexy. Ea susţine că şi-a atras mânia şefilor ei de sex masculine din cauză că ţinutele ei le distrăgeau atenţia.

M-au luat deoparte şi mi-au spus că nu am voie să port haine strânse pe corp. Asta deoarece considerau că ieşeam prea mult în evidenţă”, a declarat Debrahlee Lorenzana în vârstă de 33 de ani.

Femeia susţine că atunci când s-a plâns angajaţilor de la resurse umane de presiunea venită din partea superiorilor ei, aceştia i-au impus nişte ţinte de performanţă imposibil de atins.

Avocatul Lorenzanei, Jack Tuckner, susţine că este vorba despre un caz de discriminare sexuală şi că bărbaţii din bancă erau deranjaţi de faptul că frumuseţea clientei sale le distrăgea atenţia. De cealaltă parte, Citibank susţine că Debrahlee Lorenzana a fost concediată pe motive profesionale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata