Breaking news

Claudiu Răducanu, arestat în Mexic pentru dare de mită și utilizare de carduri false

loading...

Claudiu Răducanu, fost atacant în echipa Steaua București, a fost arestat în Mexic, alături de alt român, pentru că au dat mită și că au folosit carduri false.

claudiu raducanu - carduri falseClaudiu Răducanu și Gheorghe Claudiu Papară, au fost reținuți în mallul Plaza Las Americas din orașul mexican Cancun, scrie proceso.com.mx.

Asupra celor doi români, autoritățile din Mexic au găsit mai multe carduri false. Claudiu Răducanu și Gheorghe Claudiu Papară au retras de la bancomate, sume care ajungeau până la 5.000 de pesos.

Ca să scape de dosar, cei doi români ar fi mituit polițiștii mexicani. Cei doi urmează să fie judecați de instanțele mexicane care vor decide dacă îi țin în stare de arest preventiv sau îi lasă în libertate.

Claudiu Răducanu, în vârstă de 37 de ani, și Gheorghe Claudiu Papară, de 25 de ani, sunt cercetați pentru folosire de carduri false dare de mită și pentru posibilă spălare de bani.

Ministerul Public din Mexic a solicitat colaborarea Institutului Național pentru Migrație, pentru a cunoaște situația legală a celor doi români.

Claudiu Răducanu a jucat la Steaua între 1999 și 2003 și a îmbrăcat de două ori tricoul naționalei. Răducanu a mai jucat și la Extensiv Craiova, Espanyol Barcelona și FC Vaslui, iar ultima oară a fost legitimat la FC Romania, care evoluează în eșaloanele inferioare din Anglia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata