Breaking news

Chelsea și Sevilia eliminate din Liga Campionilor

loading...
0 3
Surprize de proporții în faza sferturilor de finală Champions league. Echipa engleză Chelsea și echipa spaniolă Fc Sevilia au fost elminate din sferturile Ligii Campionilor.
TSKA MoscovaInter Milano a eliminat-o pe Chelsea după ce a învins-o cu 1-0 pe ”Stanford Bridge”. Cealaltă mare surpriză a serii s-a petrecut pe terenul echipe spaniole FC Sevilia care a fost elminiată de TSKA Moscova. Reprezentanta Rusiei a jucat senzaţional în Spania, nu puţine fiind momentele în care Sevilla a părut formaţa oaspete pe Manuel Sanchez Pizjuan. . Plasat în spatele “colosului” Necid, mijlocaşul lui ŢSKA a pasat decisiv la golul marcat de ceh şi a aplicat lovitura decisivă în repriza a doua a meciulul, când l-a învins pe Honda din lovitură liberă. E prima înfrângere înregistrată de Sevilla în istoria participărilor în Champions League.

În celălat sfert, pe “Stamford Bridge”, Jose Mourinho i-a demonstrat lui Carlo Anceloti că este întradevăr acasă atunci când joacă la Londra. Inter a dominat tactic întreaga partidă, iar repriza secundă a fost în totalitate la discreţia italienilor. Portughezul a şocat când a decis să înceapă meciul cu trei atacanţi pe teren, însă mutarea sa s-a dovedit inspirată , iar “nerazzurri” au obţinut o victorie memorabilă. Eto’o l-a învins pe Turnbull cu 10 minute înainte de final, moment în care în care formaţia lui Ancelotti s-a prăbuşit definitiv.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata