Breaking news

Cei doi militari americani care au violat o româncă în Italia, condamnați la 6 ani de închisoare

loading...

Gray Gerelle Lamarcus şi Edil Mc Cough, staţionaţi la baza militară Del Din, situată în apropierea oraşului Vicenza din Italia, au fost condamnați joi, de justiția italiană, la șase ani de închisoare cu executare, pentru că în iulie 2014 au sechestrat, agresat și violat, o româncă în vârstă de 24 de ani.

politie italiaGray Gerelle Lamarcus (în vârstă de 23 de ani) şi Edil Mc Cough (22 de ani) – au fost găsiţi vinovaţi de agresarea şi tâlhărirea unei românce de 24 de ani, însărcinată în şase luni, în iulie 2014, în oraşul Vicenza.

Agresiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie 2014, când românca, prezentată drept prostituată, a fost abordată de cei doi militari americani, a fost urcată într-o maşină, dusă pe un câmp, unde a fost bătută, violată şi abandonată.

Din cauza agresiunii, românca, prezentată drept prostituată, a riscat pierderea sarcinii.

Justiţia italiană urmează să colaboreze cu autorităţile militare americane în vederea stabilirii valorii daunelor la care este îndreptăţită victima. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, va avea loc un proces civil.

Statele Unite solicită repatrierea celor doi militari americani pentru a fi judecaţi de o instanţă americană.

Unul dintre cei doi militari a încercat să se sinucidă după comiterea agresiunii, fiind internat în prezent. Unul dintre cei doi militari este suspectat de violarea unei minore, tot în Italia, în toamna anului trecut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata