Breaking news

Bojan Popovic, copilul aruncat în prăpastie de autocarul românesc, povestește clipele de groază prin care a trecut

loading...

Bojan Popovic, este copilul de 7 ani din Muntenegru, rănit și aruncat în prăpastie, de autocarul groazei, care a ucis 18 români.

bojan popovicPrintre victimele tragediei românești produsă duminică în Muntenegru, se află și un copil muntenegrean. Acesta se afla împreună cu tatăl lui în apropierea viaductului. Din nefericire, copilul a fost acroșat de autobuz și aruncat în prăpastie.

Am ieşit pe magistrală, ploua şi ne îndreptam spre staţia de autobuz. Am văzut autocarul trecând pe partea stângă şi luând în drumul lui toate semnele de circulaţie şi parapetul de protecţie”, a povestit tatăl băiatului, Bosko Popovic.

Bojan Popovic a povestit presei din Muntenegru ce își aduce aminte din tragedia în urma căreia putea să își piardă viața.

Tata mi-a zis fereşte-te! M-a tras, dar autobuzul m-a lovit şi am căzut. Nu ştiu cum, autobuzul a trecut peste mine şi s-a dus direct în prăpastie. Aveam impresia că visez, când tata m-a ridicat şi m-a întreabat: Eşti viu? I-am spus, sunt. Mi-a zis apoi, haide să mergem de aici”, a povestit copilul.

Din fericire, copilul muntenegrean este în afara oricărui pericol și a fost deja externat din spitalul din Podgorița.

Presa din Muntenegru spune că multi supravieţuitori ar fi povestit că şoferul avea viteză mare şi că unii i-ar fi atras atenţia că merge cam repede.

Peste parapet se vede încă epava autocarului, pe care autorităţile muntenegrene nu au reuşit să o scoată nici măcar cu o macara de 160 de tone.

La locul accidentului din Muntenegru sunt puse acum zeci de buchete de flori. Localnicii au venit să aducă un omagiu celor 18 român care au pierit în autocarul groazei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata