Breaking news

Blondă dată afară din restaurant pentru că a servit cina în sânii goi

loading...

O blondă fără inhibiții a fost dată afară dintr-un restaurant cu specific italian din New York, întrucât a vrut să ia cina la bustul gol.

blonda restaurantBlonda a încins atmosfera într-un bistro cu specific italian din New York după ce a decis să ia cina în sânii goi.

Tânăra a mers duminică seară la restaurantul Verso, însoțită de un bărbat. Nici nu s-au așezat bine la masă, că blonda și-a dat bluza jos și a rămas în sânii goi, spre stupoarea clienților aflați în acel moment în restaurant.

În timp ce clienții localului se uitau uimiți, bărbatul care o însoțea pe femeie a scos un aparat de fotografiat și a realizat câteva instantanee cu blonda în sânii goi.

Când a văzut ce se întâmplă în restaurantul său, patronul de la Verso, Labinot Baraliu, i-a cerut blondei îndrăznețe să se îmbrace.

Tânăra a refuzat să se îmbrace motivând că este perfect legal să stai topless în restaurant.

Drept urmare, după un schimb dur de replici între patron și cei doi clienți, cuplul libertin a fost escortat afară din local.

După acest incident, cu siguranță se va naște încă un banc cu blonde, care ar suna cam așa: Ce face o blondă după ce intră într-un restaurant? Răspuns: se dezbracă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata