Breaking news

Bill Clinton pe post de premiu la loterie pentru datoriile lui Hillary

loading...

Fostul președinte american, Bill Clinton, încearcă să vină în ajutorul soției Hillary Clinton, dându-i o mână de ajutor, pentru a scăpa de datoriile acumulate în campania electorală din 2008.

bill-clintonDupă scandalul “Sexgate” care i-a marcat unul dintre mandatele de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton resimte povara unei datorii faţă de soţia sa Hillary, datorie pe care încearcă să o răscumpere, măcar parţial, alegând să se ofere ca premiu într-o loterie menită să strângă bani pentru a plăti alte datorii, de această dată cele acumulate de soţia sa în campania electorală pierdută pentru preşedinţia Americii, informează publicaţia britanică The Times.

Aşa că Bill Clinton s-a scos la mezat, fiind accesibil pentru susţinătorii, dar mai cu seamă susţinătoarele democrate care au sprijinit campania electorală a lui Hillary pentru Casa Albă.

Într-un e-mail transmis milioanelor de oameni care au susţinut-o pe Hillary, fostul preşedinte întreabă simplu şi firesc: “Cum v-ar plăcea să aveţi şansa de a veni la New York şi de a petrece o zi alături de mine?”.

Persoanele care şi-ar dori să-l aibă pe Bill Clinton drept companion, fie doar şi pentru o zi, la New York, trebuie să se înscrie la o loterie al cărei bilet costă 5 dolari.  Mai multe bilete cumpărate, mai multe şanse de a te plimba alături de Bill prin Times Square.  Hillary are de achitat o datorie din campania prezidențială din 2008  de 771.000 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata