Breaking news

Băsescu, izolat și ignorat de liderii europeni la Consiliul de la Bruxelles

loading...

Din cauza scandalului de corupție în care este implicat fratele său, Președintele României, Traian Băsescu, a fost ignorat de liderii europeni, prezenți joi, la Consiliul European de la Bruxelles.

basescu demisie parlamentBăsescu a devenit nefrecventabil la Bruxelles. Liderii europeni se feresc de Băsescu,  ca dracul de tămâie, din cauza scandalului uriaș de corupție în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.

Prezent la Bruxelles, pentru Consiliul European al UE, Băsescu nici nu a fost băgat în seamă de vreun lider european, președintele României fiind izolat și ignorat.

Și asta după ce joi, înainte de plecarea din țară, Băsescu a acuzat Parlamentului României că intimidează justiția și că a fraternizat cu interlopul Bercea Mondial.

Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea. Discutăm despre o declaraţie a Parlamentulu care judecă înaintea justiţiei. E un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei pentru că toată declaraţia se susţine pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea. Aţi aflat din declaraţia directorului SRI că acest clan este în atenţia structurilor de securitate din 2001. Nimeni nu observă câteva lucruri fundamentale: că, pentru dată, membrii clanului au fost condamnaţi în mandatul meu, în al doilea rând, nimeni nu ia în considerare punctele de vedere ale celui acuzat, totul se sprijină pe afirmaţiile şi probele prezentate de clan, şi că fratele meu a facut denunţul de şantaj. Eu m-am abţinut să fac orice fel de declaraţie, deşi am afirmat că-i ştiu punctul de vedere. Nu vreau să se spună că influenţez justiţia”, a spus Băsescu, joi, în declarația de presă susținută în Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni, la plecarea în Belgia pentru Consiliul European.

Deși familia lui Bercea Mondial spune de două săptămâni cum a dat 600.000 de euro lui Traian Băsescu și lui Mircea Băsescu, ca să-l scape din închisoare pe Sandu Anghel, președintele spune că defapt toată lumea minte și că Parlamentul fraternizează cu interlopii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata