Breaking news

Autocar cu 32 de români, răsturnat în localitatea ungară Mako

loading...

Un autocar înmatriculat în județul Galați, în care se aflau 32 de români, s-a răsturnat luni dimineață, în localitatea Mako din Ungaria, pe autostrada M 43.

autocar romani rasturnat ungaria - makoLa nici 24 de ore de la accidentul rutier din Bulgaria în care a fost implicat un autocar în care se aflau 27 de turiști români, un alt autocar cu 32 de români, s-a răsturnat în Ungaria.

Accidentul s-a produs într-un sens giratoriu, pe autostrada M43. Din cauza vremii nefavorabile, vehiculul a derapat și a ieșit de pe carosabil, rupând bara de protecție și ajungând într-un șanț.

Traficul a fost blocat, iar pompierii au securizat vehiculul pentru a nu se răsturna pe o parte.

La faţa locului sunt prezente mai multe echipaje de anchetatori şi de intervenţie ale autorităţilor maghiare, inclusiv un elicopter.

Pompieri au fost nevoiți să spargă mai multe geamuri ale autocarului pentru a scoate pasagerii.

Potrivit primelor informații furnizate de autoritățile ungare, din cele 32 de persoane aflate în autocar, 2 cetățeni români sunt răniți grav, iar 11 cetățeni români sunt răniți ușor.

”Consulatul General al României la Szeged a întreprins demersurile legale pe lângă autorităţile ungare pentru a obţine informaţii suplimentare referitoare la circumstanţele producerii accidentului în cauză”, a precizat MAE, pentru Digi24.

Autocarul venea de la Roma și avea ca destinație, orașul Galați.

sursa foto: delmagyar.hu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata