Breaking news

Au fost recuperate trupurile celor 97 de pasageri decedați în Rusia

loading...

Autoritățile ruse, au transmis presei că trupurile neînsufleţite ale tuturor celor 97 de pasageri ai avionului care s-a prăbuşit sâmbătă în apropiere de Smolensk au fost recuperate, transimte mediafax.ro

recuperare-cadavre“Toate trupurile neînsufleţite ale victimelor au fost găsite şi am început să le transportăm la Moscova, cu ajutorul autorităţilor locale“, a spus Şoigu, precizând că în capitala rusă au fost luate măsuri pentru primirea familiilor victimelor. 97 de persoane se aflau la bordul avionului Tupolev-154, dintre care 8 erau membrii ai echipajului, s-a prabușit la 300 de metri de pista de aterizare.

Preşedintele polonez, Lech Kaczynski, a murit sâmbătă, în urma prăbuşirii avionului său Tupolev-154, în apropiere de Smolensk, la 420 de kilometri vest de Moscova. Toate cele 97 de persoane aflate la bordul aparatului, printre care se aflau înalte oficialităţi şi comandanţi ai armatei, şi-au pierdut viaţa în urma catastrofei aviatice.

loading...
1 Comentariu
  1. vitalie drăgan spune

    Ce mai nou pe mopamond, dacă continuă fărădelegile lui Băeţel Degeţel, aleas Vladimir Putin împreună cu adiutantul său oficial aflat încă în funcţia alde preşedinte al F Ruse Dima Bilain, pardon că ăsta-i interpret, şi mult mai deştept, doar a cîştigat Eurovizionul, comparativ cu biata slugă fidelă a lui Micul Muc, aleas acelaşi Vovocka Putin, Dmitrii Medvedev şi în final împreună cu băbacul oficial al lor Jandarmul Nr.1 al Lumii – Babrac Carmali, pardon, că ăsta, cel puţin dacă şi a fost conducător de ţară, apoi al Afganistanului nici de cum nu al SUA, aşa că Husein Băirăcuţ Obămel – tustrei au decis, se vede că, soarta avionului cu mult încă pînă a decola. Dumnezeu să-i ierte pe adevăraţii martiri ai Uniunii Europene, cît şi ai Poloniei. Cinste lor ! Cinste eroilor !

    Veşnică amintire adevăratului leu al politicii polone, Lev Walensa, pardon că ăsta mai mult prin tufişuri se ascunde, cînd aude că e cazul de ai dezbate fiarei de Putin cîţiva dinţi din dărăt, aşa că ultimii preşedinţi ai Poloniei, cel din exil. şi cel oficia, Lech Kaczynski, au căzut regeşte la datorie: aşa după cum se şi cuvine unor înalţi demnitari de stat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata