Au fost recuperate trupurile celor 97 de pasageri decedați în Rusia

loading...

Autoritățile ruse, au transmis presei că trupurile neînsufleţite ale tuturor celor 97 de pasageri ai avionului care s-a prăbuşit sâmbătă în apropiere de Smolensk au fost recuperate, transimte mediafax.ro

recuperare-cadavre“Toate trupurile neînsufleţite ale victimelor au fost găsite şi am început să le transportăm la Moscova, cu ajutorul autorităţilor locale“, a spus Şoigu, precizând că în capitala rusă au fost luate măsuri pentru primirea familiilor victimelor. 97 de persoane se aflau la bordul avionului Tupolev-154, dintre care 8 erau membrii ai echipajului, s-a prabușit la 300 de metri de pista de aterizare.

Preşedintele polonez, Lech Kaczynski, a murit sâmbătă, în urma prăbuşirii avionului său Tupolev-154, în apropiere de Smolensk, la 420 de kilometri vest de Moscova. Toate cele 97 de persoane aflate la bordul aparatului, printre care se aflau înalte oficialităţi şi comandanţi ai armatei, şi-au pierdut viaţa în urma catastrofei aviatice.

434 1
loading...
One Comment

Lasă un comentariu

*

*

  • vitalie drăgan
    13 April 2010 at 06:44 -

    Ce mai nou pe mopamond, dacă continuă fărădelegile lui Băeţel Degeţel, aleas Vladimir Putin împreună cu adiutantul său oficial aflat încă în funcţia alde preşedinte al F Ruse Dima Bilain, pardon că ăsta-i interpret, şi mult mai deştept, doar a cîştigat Eurovizionul, comparativ cu biata slugă fidelă a lui Micul Muc, aleas acelaşi Vovocka Putin, Dmitrii Medvedev şi în final împreună cu băbacul oficial al lor Jandarmul Nr.1 al Lumii – Babrac Carmali, pardon, că ăsta, cel puţin dacă şi a fost conducător de ţară, apoi al Afganistanului nici de cum nu al SUA, aşa că Husein Băirăcuţ Obămel – tustrei au decis, se vede că, soarta avionului cu mult încă pînă a decola. Dumnezeu să-i ierte pe adevăraţii martiri ai Uniunii Europene, cît şi ai Poloniei. Cinste lor ! Cinste eroilor !

    Veşnică amintire adevăratului leu al politicii polone, Lev Walensa, pardon că ăsta mai mult prin tufişuri se ascunde, cînd aude că e cazul de ai dezbate fiarei de Putin cîţiva dinţi din dărăt, aşa că ultimii preşedinţi ai Poloniei, cel din exil. şi cel oficia, Lech Kaczynski, au căzut regeşte la datorie: aşa după cum se şi cuvine unor înalţi demnitari de stat.