Breaking news

Au fost la un pas de moarte pentru că au jucat leapșa cu apă rece – VIDEO

loading...

Isteria internațională cu îmbăiatul cu apă rece cu gheață, lansată ca și campanie umanitară IceBuchetChallenge, de strângere de fonturi pentru maladia ALS, face și victime.

IceBuchetChallengeLansată de jucătorul de baseball de la Boston College, Pete Frates, ca și campanie de strângere de fonduri pentru ALS, maladie care i-a scurtat cariera, mania IceBuchetChallenge a cuprins întreaga lume.

Nu doar vedetele sau marii sportivi de pe planetă au acceptat ”leapșa cu gheață”, ci și oameni obișnuiți.

Ideea campaniei de bălăceală cu apă cu gheață este simplă. Pete Fates a lansat provocarea staturilor americane, care fie se filmau în timp ce primeau o găleată de apă rece cu gheață, în cap, și mai apoi provocau alte persoane, fie donau bani pentru cercetarea maladiei ALS (scleroză laterală amiotrofică).

Astfel că vedete precum Justin Timberlake, Mark Zuckerberg, Bill Gates, Darren Fletcher, Cristiano Ronaldo, Beyonce, Jennifer Lopez sau Lil Wayne, au acceptat provocarea și i-au provocat pe alții.

Inspirați de leapșa vedetelor, oamenii simplii au intrat și ei în joc. Numai că fie cei care urmau să le facă baie cu apă rece, s-au udat ei, fie s-au trezit cu găleata, oala, ligheanul sau chiar ditamai butoiul cu apă, fix în cap.

Compilația video de mai jos este relevantă despre leapșa cu apă rece care pentru unii a fost fatală, ajungând la spital fie cu fractură craniană fie cu comoție ca urmare a accidentelor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata