Breaking news

Atentat terorist la Londra lângă Parlament. Cel puțin 12 persoane au fost rănite grav

loading...

Teroare la Londra după un atentat terorist produs în fața Parlamentului britanic. Cel puțin 12 persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-un grup de oameni aflați pe trotuar. O femeie călcată de mașină a murit la spital, iar un polițist ar fi decedat după ce a fost înjunghiat de unul din atacatori.

atentat terorist parlament londraPoliția Metropolitană a declarat că incidentul de miercuri de la Westminster este tratat drept un atac terorist.

Cel puţin 12 persoane au fost rănite miercuri în apropiere de Podul Westminster din Londra, lângă Parlament, relatează Reuters. Au fost auzite împuşcături în afara clădirii Parlamentului. Presa britanică scrie că un bărbat a fost împuşcat de poliţie în apropierea legislativului.

O femeie a murit în urma atacului de miercuri de pe Podul Westminster din Londra, anunţă The Guardian, citând surse medicale preluate Press Association.

Multe dintre persoanele rănite aflate în grija medicilor de la spitalul londonez St. Thomas au suferit “răni cumplite”.

Un poliţist ar fi împuşcat un atacator de trei ori de la mică distanţă, după ce mai multe persoane au fugit spre porţile de ieşire.

Unii martori au relatat că o maşină a intrat într-un grup de oameni pe Podul Westminster, în timp ce alte relatări fac referire la un bărbat înarmat cu un cuţit care ar fi intrat în clădirea Parlamentului, fiind apoi împuşcat de poliţie

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata