Breaking news

ATAC ARMAT într-un cinematograf din SUA soldat cu trei morți și mai mulți răniți

loading...
0 8

Un nou atac sângeros soldat cu cel puțin trei morți, zguduie Statele Unite. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a pătruns joi seară în cinematograful din orașul Lafayette și a început să tragă la întâmplare.

atac armat cinema suaAtacatorul a intrat în sala de cinematograf din orașul Lafayette, din statul american Louisiana, în jurul orei 19.20, în timpul proiecţiei filmului „Trainwreck”.

Potrivit datelor furnizate de poliția americană, la momentul producerii atacului, în sala de cinema se aflau în jur de 100 de persoane.

După comiterea atacului, bărbatul s-a împuşcat mortal, informaţie confirmată de şeful poliţiei din Lafayette, Jim Craft, citat de The Guardian.

Persoanele rănite în timpul atacului au fost transportate de urgenţă la spital, una dintre victime fiind ulterior externată, iar o alta fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Nu se știe pentru moment motivul atacului, însă autorul acestuia avea antecedente penale.

Poliţia a închis temporar un cinematograf Grand din apropiere şi a mobilizat ofiţeri la alte cinematografe, ca măsură de precauţie.

Incidentul are loc la doar câteva zile după ce James Holmes, autorul unui atac similar produs în 2012 într-un cinematograf din Colorado, a fost găsit vinovat de omucidere, pentru atacul soldat cu 12 morţi şi 70 de răniţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata