Breaking news

Așa ar putea arăta George Alexander Louis, viitorul Rege al Angliei, la vârsta adolescenței

loading...

Un expert american a realizat cu ajutorul calculatorului, o fotografie care-l întruchipează pe Prințul George Alexander Louis, viitorul Rege al Marii Britanii, la vârsta adolescenței.

printul george louisExpertul Dr. D’Lynn Waldron a spus că a luat în considerare la crearea fotografiei cu Prințul George la vârsta adolescenței, genetica, stilul de viață, de personalitate și de mediu.

Și uite așa a ieșit o fotografie cu un băiat frumos, care are nasul și ochii de la mama lui Kate și gura și bărbia tatălui William.

Prinţul George, duce de Cambridge, moștenitorul coroanei britanice, a fost adus pe lume, luni, 22 iulie 2013, la ora 16.24, la spitalul St. Mary din Londra, într-o aripă privată a unităţii medicale.

Kate a născut natural, ba chiar nu a cerut să i se facă anestezia epidurală. Potrivit echipei medicale din sala de naşteri, ducesa a fost foarte calmă în timpul întregului proces şi lucrurile au decurs minunat.

Numele viitorului rege are o însemnătate deosebită și este foarte strans legat de istoria Familiei Regale Britanice.

George – vine de la Regele George V, fondatorul Casei de Windsor, în 1917. Tot George a fost și tatăl reginei Elisabeta II – George VI. Când va accede la tron, micul prinț va fi George al VII-lea.

Alexander – numele favorit al lui Kate, este de la Regina Elisabeta, al cărei nume complet este Elizabeth Alexandra Mary.

Louis este și numele Printului William, al cărui nume complet este William Arthur Philip Louis.

Surse din interiorul Palatului Buckingham au dezvăluit pentru revista Globe faptul că Regina este tot mai hotărâtă să nu.şi mai lase fiul, pe Charles, succes la tron şi să-i acorde acest titlu nepotului ei, Prinţul William.

Astfel că Prințul George va deveni al doilea succesor la tronul regal, având astfel șanse mult mai mari să devină Rege.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata