An Nou însângerat la Shanghai. 35 de morți și 43 de răniți într-o busculadă

loading...

Tragedie de Revelion în China la Shanghai. 35 de persoane și-au pierdut viața iar 43 au fost grav rănite într-o busculadă, pe celebra promenadă din cartierul Bund.

morti busculada revelion shanghaiChinezii se adunaseră în celebrul cartier din Shanghai ca să vadă artificiile de Anul Nou.

Nefericitul incident s-a petrecut cu 25 de minute înainte de miezul nopții pe celebra promenadă din cartierul Bund, unde numeroși chinezi s-au adunat pentru a sărbători venirea noului an.

Sute de mii de persoane s-au adunat pe 31 decembrie, în cartierul Bunda, pentru a celebra Noul An. Busculata se pare că s-a produs pentru că un bărbat a aruncat cu bancnote false, de la balconul unei clădiri aflate în zonă.

Cei rpezenți la promenadă s-au îmbulzit să prindă bancnotele și astfel s-a produs o busculadă iar oamenii s-au călcat efectiv în picioare.

Astfel că 35 de persoane au murit, iar altele 43 au ajuns la spital cu răni foarte grave.

O fotografie postată pe site-ului publicației locale Shanghai Daily arată persoane decedate și rănite zăcând pe sol, cu o mulțime de oameni în plan îndepărtat. Autoritățile chineze au făcut rapid curățenie și în zori, la fața locului urmele dramei au dispărut aproape complet.

629 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*