Breaking news

An Nou însângerat la Shanghai. 35 de morți și 43 de răniți într-o busculadă

loading...
0 5

Tragedie de Revelion în China la Shanghai. 35 de persoane și-au pierdut viața iar 43 au fost grav rănite într-o busculadă, pe celebra promenadă din cartierul Bund.

morti busculada revelion shanghaiChinezii se adunaseră în celebrul cartier din Shanghai ca să vadă artificiile de Anul Nou.

Nefericitul incident s-a petrecut cu 25 de minute înainte de miezul nopții pe celebra promenadă din cartierul Bund, unde numeroși chinezi s-au adunat pentru a sărbători venirea noului an.

Sute de mii de persoane s-au adunat pe 31 decembrie, în cartierul Bunda, pentru a celebra Noul An. Busculata se pare că s-a produs pentru că un bărbat a aruncat cu bancnote false, de la balconul unei clădiri aflate în zonă.

Cei rpezenți la promenadă s-au îmbulzit să prindă bancnotele și astfel s-a produs o busculadă iar oamenii s-au călcat efectiv în picioare.

Astfel că 35 de persoane au murit, iar altele 43 au ajuns la spital cu răni foarte grave.

O fotografie postată pe site-ului publicației locale Shanghai Daily arată persoane decedate și rănite zăcând pe sol, cu o mulțime de oameni în plan îndepărtat. Autoritățile chineze au făcut rapid curățenie și în zori, la fața locului urmele dramei au dispărut aproape complet.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata