Breaking news

Actrița Jana Kramer, la un pas de moarte în urma unei operații efectuate în România

loading...

Actriţa americană Jana Kramer  acuză medicii din România că au diagnosticat-o greșit și că au operato de apendicită în timp ce ea avea probleme la colecist.

jkheadshotJana Kramer s-a aflat în România în 2005 pentru filmările la pelicula “Return of the Living Dead: Necropolis”, în regia lui Ellory Elkayem. Ea susţine, în interviul acordat revistei americane Maxim, că a ajuns la spital pentru că se simţea rău şi că medicii români au diagnosticat-o greşit, fiind supusă unei operaţii de apendicită care i-ar fi pus în pericol viaţa.

M-am simţit rău. Nu voiam să mă plâng şi să fiu considerată o povară. În cele din urmă, a trebuit să merg la spital. Doctorul de-abia vorbea engleză, dar mi-a spus că trebuie să îmi scot apendicele“, a declarat Jana Kramer.

Actriţa mai spune că se simţea din ce în ce mai rău şi a decis să plece în Statele Unite pentru a fi consultată de un alt doctor. Kramer precizează că doctorul american i-a spus că îi fusese extirpat apendicele degeaba, pentru că avea probleme la colecist.

Jana Kramer este cunoscută în principal pentru roluri în seriale, cum ar fi “One Tree Hill”, “Grey’s Anatomy” sau “Entourage”.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata