Breaking news

A născut tripleți la vârsta de 66 de ani

loading...

O indiancă în vărtă de 66 de ani a devenit cea mai vârsnică femeie din lume care a dat naștere unro tripleți, în urma unei proceduri de fertilizare in vitro.

tripletiBhateri Devi nu a putut avea copii pe cale naturală, așa că a recurs la fertilizare in vitro. Ea  a născut doi băieţei şi o fetiţă, internaţi acum la terapie intensivă din cauză că, la naştere, au cântărit mult sub greutatea normală. Copiii au 1.077 de grame, 1.020 şi, respectiv, 652 de grame, fiind ţinuţi deocamdată la incubator.Devi a făcut un tratament de fertilizare la Centrul Naţional de Fertilitate din Haryana, o clinică destul de controversată unde a fost tratată anterior şi Rajo Lohan, cea care în 2008, la 70 de ani, devenea cea mai bătrână mamă din lume. Presa a dezvăluit faptul că Rajo Lohan, acum în vârstă de 72 de ani, se zbate între viaţă şi moarte, starea ei fiind rezultatul complicaţiilor pe care le-a suferit în urmă cu 18 luni, când a dat naştere fiicei sale, tot în urma unei proceduri de fertilizare in vitro.

Cu toate acestea, oficialii de la centrul indian de fertilitate n-au pregetat să-şi prezinte noua realizare. Doctorul Anurag Bishnoi, care a supervizat tratamentul lui Bhateri Devi, a declarat că, după cum este stipulat şi în certificatul de naştere al femeii, aceasta s-a născut pe 21 mai 1944.

loading...
1 Comentariu
  1. Dorffel spune

    Yeah, it’s good, very useful, thanks 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata