Breaking news

A fost arestată după ce s-a dus la poliție să reclame că a fost violată în Dubai

loading...

O norvegiancă a fost arestată după ce s-a dus la poliție să reclame faptul că a fost violată în Dubai. Femeia a fost condamnată la 16 luni de închisoare pe motiv că ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat fără să fie căsătorită.

femeie arestata dubaiExcursia în Dubai a unei norvegience în vârstă de 35 de an s-a transformat într-un coșmar și s-a sfârșit cum nu se poate mai rău: și violată și arestată.

Nenorocirea s-a produs în luna martie 2013 în Emiratele Arabe, unde a căzut victima unei agresiuni sexuale deosebit de violente.

Tânăra a mers la poliție în Dubai să reclame violul. Însă în loc să i se facă dreptate, femeia a fost arestată, i s-a reținut pașaportul și i s-a interzis să vorbească la telefon câteva zile.

Consulatul norvegian a negociat şi i-a obţinut eliberarea din închisoare, însă femeia a fost plasată sub supravegherea autorităţilor.

În această săptămână, un judecător din Dubai a condamnat-o pe norvegiancă la 16 luni de închisoare potrivit legii arabe care interzice relațiile sexuale în afara căsătoriei.

Autoritățile norvegiene urmează să negocieze cu ele arabe dacă femeia își va ispăși pedeapsa cu închisoarea în Dubai sau în Norvegia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata