Breaking news

A devenit tată la 16 ani, după ce s-a culcat cu profesoara de engleză

loading...

Un elev din California Statele Unite, a devenit tată la vârsta de doar 16 ani, după ce s-a culcat de mai multe ori cu profesoara lui de engleză, în vârstă de 28 de ani.

elevul si profesoaraLaura Elizabeth Whitehurst a fost arestată de poliția americană, la doar două săptămâni după ce a născut un copil al cărui tată este unul din elevii ei, în vârstă de 16 ani.

Laura Elizabeth Whitehurst, în vârstă de 28 de ani, era profesoară de limba engleză la Citrus Valley High School, unde preda engleza și la clasa a X-a unde l-a cunoscut pe actualul tată al copilului ei.

Relația dintre elevul minor și profesoară ar fi început în vara lui 2012, și s-a finalizat cu un bebeluș adus pe lume pe 18 iunie 2013.

Însă bucuria Laurei a fost de foarte scurtă durată, deoarece mama elevului a aflat de relația fiului ei cu profesoara și a anunțat autoritățile.

Așa a ajuns profesoara arestată și să fie cercetată pentru corupere de minori șir elații sexuale cu minor. Odată ajunsă în presă, povestea dintre profesoară și elev, au ieșit la iveală noi informații.

Laura Elizabeth Whitehurst ar avea o plăcere morbidă pentru minori, până în prezent aceasta culcându-se cu trei elevi la care le preda engleza, toți minori.

Michael Cooper, acum în vârstă de 22 de ani, a declarat că a făcut sex cu profesoara în 2007, când avea doar 17 ani. Tânărul spune că nu a primit tratament preferențial la școală pentru că se culca cu profesoara și că nu depune plângere pentru că l-a corupt.

Profesoara a fost eliberată pe cauțiune, pe 1 iulie, după ce a plătit 25.000 de dolari și va fi cercetată în stare de libertate pentru corupere de minori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata