Breaking news

300 de job-uri scoase la concurs în instituțiile europene

loading...

300 de posturi de administratori au fost scoase la concurs de Oficiul european pentru selecţia personalului. Și românii pot aplica pentru cele 300 de job-uri din cadrul instituţiilor care asigură bunul mers al Uniunii Europene.

bruxellesPentru a aplica pentru unul dintre posturile scoase la concurs trebuie să fiţi cetăţean al unui stat membru al Uniunii Europene, să fi îndeplinit orice obligaţie impusă de lege cu privire la serviciul militar şi să nu aveţi cazier. Deși selecția personalului paote dura și nouă lună, merită așteptarea, întrcât cel mai mic salariu este de 4000 de euro și poate ajunge și la 17000 pe lună.

Ca să puteți aplica la job-urile din UE trebuie să vă creați  un cont personal pe site-ul oficial al Oficiului European de Selecţie a Personalului – EPSO, www.eucareers.eu, după care puteţi aplica on-line pentru postul dorit.  A doua etapă, la care se ajunge doar în cazul în care aţi trecut preselecţia şi CV-ul a fost confirmat, este cea care corespunde poziţiei pentru care se susţine examenul şi presupune intrarea într-un centru de evaluare.  Dacă etapele sunt parcurse cu succes, urmează etapa finală, respectiv interviul în faţa comitetului de selecţie.

Cei interesaţi pot aplica pentru un astfel de post până pe 15 aprilie, ora 12.00 (ora Bruxellelului).Primul concurs european din acest an se adresează absolvenţilor de Administraţie Publică, Drept, Audit, Economie şi IT&C. S-au scos la concurs 105 posturi în administraţia publică europeană, 43 în drept, 39 în economie, 64 în audit şi 72 în IT&C.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata