Breaking news

39 de morți la Moscova, în urma unui atentat cu bombă

loading...

Duă explozii s-au petrecut astăzi de dimineață la metroul din Moscova. 15 persoane au murit în prima explozie  produsă în staţia Lubianka. O a doua explozie s-a produs la scurt timp, în staţia de metrou Park Kultury, provocând moartea a 12 persoane, transmite Realitatea TV.

RUSSIA-BLASTExploziile s-au produs în cel mai aglomerat moment al dimineţii. Prima explozie s-a produs la ora locală 07:56, a doua la ora 08:34. Potrivit primelor informaţii furnizate de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, o explozie s-a produs în cel de-al doilea vagon al unui tren staţionat pe peronul staţiei Lubianka din centrul capitalei ruse. În apropiere de locul exploziei se află sediul central al Serviciul Federal de Securitate Rus, fostul KGB.

Primul bilanţ indică 15 morţi în vagoane, 11 pe peron şi cel puţin 10 răniţi. A doua explozie s-a produs la scurt timp după aceea, într-o altă staţie de metrou. 12 persoane şi-ar fi pierdut viaţa.

Numărul răniţilor este, încă, neclar, se vorbeşte de 100 sau chiar 120. Răniţii au suferit fracturi, arsuri sau au fost intoxicaţi cu fum. Ei sunt evacuaţi cu elicopterele.

Potrivit Interfax, un kamikaze s-ar fi aflat la originea deflagraţiei. Surse din poliţia rusă susţin că una dintre bombe a fost detonată de o femeie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata