Breaking news

20 de elevi au fost înjunghiați de un coleg, într-un liceu din Pittsburgh

loading...

Teroare într-un liceu american din statul Pennsilvenya. Un elev şi-a înjunghiat aproximativ 20 de colegi, miercuri dimineaţă, într-un liceu din apropiere de Pittsburgh.

atac liceu suaAtacul a avut loc miercuri dimineață la  Franklin Regional Senior High School în Murrysville , aproximativ 15 de mile est de centrul orasului Pittsburgh.

Doctorul Chris Kaufmann, directorul spitalului Regional Forbes din Monroeville a declarat pentru CNN că mai mulţi elevi prezintă răni grave: trei dintre ei au fost transportaţi încă de la sosire în blocul operator.

Tânărul și-a înjunghiat aproximativ 20 de colegi, în zona trunchiului, abdomenului, piept și spate. Unii dintre elevii înjunghiați au ajuns la spital cu răni grave care le pun viața în pericol

Patru elevi grav răniți au fost transportați la spital cu elicopterul. După acest incident, toate școlile din localitate, au fost închise. Elevii înjunghiați au vârste cuprinse între 14 și 17 ani. Districtul deservește aproximativ 3.600 de elevi. Autoritățile locale au anunțat că atacatorul a fost arestat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata