Breaking news

20 de companii românești din domeniul construcțiilor de mașini participă la târgul de la Hanovra

loading...

Douăzeci de companii românești din domeniul construcțiilor de mașini participă, în perioada 13-17 aprilie 2015, la târgul internațional de profil de la Hanovra.

hanovraÎn cadrul celei de la 22-a participări la acest târg, România este reprezentată de Aateq SRL; AM Grup SRL; Beta SA; Componente Auto SA; Electro-Alfa International SRL; Elmet Group Metal & Electric SRL; Eltec SRL; Emsil Techtrans SRL; Forja Neptun SRL; Hesper SA; ICPE Actel SA; Imatex SA; INTREPRINDEREA METALURGICA PENTRU AERONAUTICA METAV SA; MENAROM P.E.C. SA; Metal Fortex SRL; Necom SRL; Oyal Polteks SRL; Plasmaterm SA; Selwerk SRL; Tess Conex SA.

Pe durata celor cinci zilei ale târgului, reprezentanţii firmelor româneşti au programate întâlniri cu parteneri germani, în scopul creşterii portofoliului de comenzi, a cooperării şi atragerii de investiţii.

Ediţia prezentă este organizată pe şapte secţiuni emblematice ale tehnologiei industriale moderne în expansiune: Automatizare Industrială & IT; Energie și Ingineria Mediului; Sisteme de Transmisie și de Control; Subcontractare Industrială, Uzinaj și Servicii; Cercetare și Dezvoltare; Investiții și Parteneriate; Global Business and Markets.

Participarea românească la manifestarea de la Hanovra reprezintă o oportunitate pentru realizarea de contacte cu parteneri internaționali pentru transfer tehnologic și colaborare în viitoare proiecte europene comune, dar şi un prilej de documentare în legătură cu cele mai noi tendinţe mondiale pentru eventuala reorientare a activităţii viitoare.

La ceremonia oficială de deschidere a evenimentului, a participat cancelarul Germaniei, Dr. Angela Merkel, alături de Narendra Modi, prim ministru al Indiei, țară parteneră la această ediție a târgului.

Participarea României cu pavilion naţional la Hannover Messe 2015 este coordonată de Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, în colaborare cu Federația Patronală în Industria Constructoare de Mașini, în baza H.G. nr. 296/2007.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata