Breaking news

2 morți în urma prăbușirii unui avion în Texas

loading...

Un avion  privat, de mici dimensiuni s-a izbit de zidul unei clădiri din statul Texas. În urma impactului, două persoane au decedat iar altele au fost rănite, bagubele fiind considerabile, informează Fox News.

plane_44548800Un avion mic, cu un singur motor, s-a prăbuşit într-o clădire de şapte etaje din Austin, Texas, în jurul orei locale 10:00. Clădirea de la numărul 9420 pe Bulevardul Research a fost cuprinsă de un fum gros, potrivit canalelor de ştiri care au transmis în direct incidentul. Mai mulţi martori au scris pe Twitter că au văzut fum ieşind din clădire şi că multe geamuri erau sparte şi trotuarul era plin de cioburi. Un post local de televiziune a transmis că mai multe maşini de pompieri au apărut la locul faptei, iar clădirea a fost evacuată, deşi la etajul doi erau încă oameni blocaţi. Traficul în zonă a fost restricţionat, iar clădirile din apropiere evacuate. Un oficial a declarat că incidentul este anchetat ca un accident, dar există suspiciuni în ceea ce priveşte un act intenţionat, pentru că avionul nu a încetinit înainte de impact.

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    Stati linistiti…SUA este mereu amenintata de acte teroriste,doar mereu se cred buricul pamantului si…na,lumea se mai si supara pe ei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata