Breaking news

10 kg de diamante în valoare de 350 milioane euro, furate de pe Aeroportul din Bruxelles

loading...

Jaful secolului pe Aeroportul din Bruxelles. O furgonetă a companiei Brink’s, care se ocupă de colectarea şi transportul de valori, a fost atacată de către un grup de bărbați înarmați care au reușit să fugă cu circa 10 kilograme de diamante.

diamant.jpgAtacul s-a produs în momentul în care angajaţi ai companiei de pază şi protecţie Brink’s scoteau un container cu diamante ce urma să fie depus într-un avion al companiei elveţiene cu destinaţia Zurich

Autorii atacului au fugit cu o cutie cu diamante. Atacul a durat câteva minute şi nu s-a soldat cu focuri de armă sau persoane rănite.

Potrivit televiziunii publice flamande VRT, valoarea furtului se ridică la 350 de milioane de euro.

Una dintre maşinile utilizate de către hoţi a fost găsită incendiată în apropierea aeroportului, a anunţat poliţia locală.

Conform primelor informaţii, se pare că au fost opt atacatori, la bordul a două Audi A8. Ei au luat cu ei 10 kilograme de diamante, dar fără să tragă niciun foc de armă.

Jaful armat nu a perturbat activitatea aeroportului din Bruxelles. În prezent, parchetul belgian a deschis o anchetă, iar o echipă de anchetatori colectează probe la locul incidentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata