Breaking news

Doliu în lumea filmului! Actorul american Robin Williams a murit la vârsta de 63 de ani

loading...

Robin Williams a murit luni, 11 august, la vârsta de 63 de ani, în locuința sa din California, Statele Unite.

robin-williams-weapons-of-self-destruction-1024Lumea filmului este șocată de vestea morții actorului Robin Williams, unul dintre cele mai iubite staruri americane de la începutul cinematografiei și până astăzi.

Moartea comedianului a survenit în locuința sa din California. Presa americană relatează că ar fi fost vorba despre o sinucidere, deși informația urmează să fie confirmată de autorități. Trupul actorului a fost găsit în dimineața zilei de luni. Moartea s-a produs ca urmare a unei asfixieri.

Robin Williams a trecut în neființă în această dimineață [luni, 11 august, N.R.]. În ultima vreme actorul lupta cu o depresie puternică” a declarat PR-ul său. “Este o pierdere tragică și neașteptată. Familia cere cu respect să aibă intimitate în aceste momente dificile de profundă suferință”, se mai precizează în comunicat.

Robin Williams fusese distins cu Premiul Oscar pentru rolul din filmul ” Good Will Hunting”, în regia lui Gus Van Sant. Actorul a jucat în zeci de filme, multe dintre ele cu succes răsunător la public, în special datorită calităților sale de comediant.

În prezent există trei pelicule aflate în post-producție, în care Robin Williams a interpretat diferite personaje și care vor rula în cinematografe în viitor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata