Breaking news

Zoran Kurtes, antrenorul HCM Constanța a murit

loading...

Antrenorul exhipei de handbal masculuin HCM Constanța, Zoran Kurtes, a murit vinweri seara, în camera de hotel din Mamaia.

Kurtes39Potrivit rezultatului preliminar al necropsiei, antrenorul sârb Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, prin aspirare de conţinut gastric, adică s-a înecat cu propria vomă, transmite mediafax.ro.

Antrenorul HCM Constanța, care a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia, a fost adus la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa în cursul dimineţii de sâmbătă, iar în jurul prânzului s-au aflat rezultatele preliminare ale necropsiei.

Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia. Tehnicianul sârb se pregătea să urmărească un meci de baschet la televizor, când i s-a făcut dintr-o dată rău şi s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, iar un prieten care-l însoţea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

La intrarea în Sala Sporturilor din Constanţa a fost amenajat, sâmbătă, un loc special dedicat fostului antrenor, unde cei care doresc pot să aprindă o lumânare. Aici, a fost afişată o poză a tehnicianului de la ultimul meci al echipei constănţene, în momentul în care primeşte din partea unui suporter un tricou al naţionalei Serbiei, cu mesajul “Mulţumim”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata