Zoran Kurtes, antrenorul HCM Constanța a murit

loading...

Antrenorul exhipei de handbal masculuin HCM Constanța, Zoran Kurtes, a murit vinweri seara, în camera de hotel din Mamaia.

Kurtes39Potrivit rezultatului preliminar al necropsiei, antrenorul sârb Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, prin aspirare de conţinut gastric, adică s-a înecat cu propria vomă, transmite mediafax.ro.

Antrenorul HCM Constanța, care a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia, a fost adus la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa în cursul dimineţii de sâmbătă, iar în jurul prânzului s-au aflat rezultatele preliminare ale necropsiei.

Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia. Tehnicianul sârb se pregătea să urmărească un meci de baschet la televizor, când i s-a făcut dintr-o dată rău şi s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, iar un prieten care-l însoţea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

La intrarea în Sala Sporturilor din Constanţa a fost amenajat, sâmbătă, un loc special dedicat fostului antrenor, unde cei care doresc pot să aprindă o lumânare. Aici, a fost afişată o poză a tehnicianului de la ultimul meci al echipei constănţene, în momentul în care primeşte din partea unui suporter un tricou al naţionalei Serbiei, cu mesajul “Mulţumim”.

358 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*