Breaking news

Zi plină de transmisii speciale la Digi Sport

loading...

Pe parcursul întregii zile de 1 octombrie, Digi Sport 1 oferă spații ample meciului eveniment dintre Steaua și Chelsea de la București.

digi sport 1Regalul fotbalistic începe la ora 16.00 cu transmisiunea in direct a meciului dintre formațiile de juniori ale celor doua echipe. Steaua U19- Chelsea U19, meciul echipelor de juniori din Youth League, este transmis în direct, de la Mogosoaia, pe Digi Sport 1 și comentat de Bogdan Socol si George Dobre.

De la 17:45 Radu Naum îi invită pe telespectatori să intre în Fotbal Club. Într-o ediție specială, dedicată meciului Steaua – Chelsea, el va comenta, alături de Andrei Vochin și Bogdan Mara, formațiile posibile pe care cele două echipe le vor alinia la start și șansele Stelei de a reuși un rezultat care să o ducă mai aproape de primăvara europeană. Si in edițiile Știrilor,  Digi Sport 1 acorda spatii ample transmisiunilor in direct de pe Arena Națională.

Ziua dedicată partidei dintre Steaua București si Chelsea Londra continuă, de la ora 20.00,  cu o ediție specială a emisiunii Eurofotbal. Vali Moraru si Ilie Dumitrescu, în direct din studioul amplasat la tribuna oficiala pe Arena Nationala, și Dan Filoti si Gabi Balint, din studioul amplasat pe gazon, vor comenta ultimele detalii legate de partida la finele carei Steaua Bucuresti ar putea fi cu un pas mai aproape de un loc fruntaș în grupa E.

De la 21.45 Digi Sport 1 transmite in direct de pe Arena Nationala partida Steaua București- Chelsea Londra, comentata de Bogdan Socol si George Dobre.

De la 23.30 Digi Sport 1 le aduce telespectatorilor,  intr-o editie speciala a emisiunii Eurofotbal, toate reactiile de dupa meci.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata