Breaking news

Victorie tristă pentru tricolori! Au învins Austria dar au șanse mici să ajungă la barajul pentru Mondiale

loading...

Victorie amară pentru naționala de handbal a României. Tricolorii au bătut Austria la doar trei goluri diferenţa, scor 32-29 (15-15), şi pierd dramatic în proporţie de 99% barajul pentru Campionatul Mondial din 2017.

Tricolorii au ratat aruncarea decisivă chiar în ultimele secunde ale partidei! În tur, austriecii s-au impus cu 27-24 şi vor merge foarte probabil în play-off graţie golurilor mai multe marcate în deplasare.

Prima repriză a fost foarte echilibrată. Răul Santos, unul dintre mulţi jucători naturalizaţi ai oaspeţilor, a dovedit că nu degeaba joacă în Bundesliga, cel mai puternic campionat din lume. Extremă stânga ne-a marcat 6 goluri până să se accidenteze grav şi să fie scos pe braţe de cochipieri pe finalul primei părţi.

După reluare, România a pus stăpânire pe joc graţie unui alt jucător din Bundesliga, Ionuţ Ramba. Tunarul României a terminat partida însă cu 10 minute mai devreme, primind cartonaşul roşu pentru trei eliminări de 2 minute.

Cu şase minute înainte de ultimul fluier, elevii lui Aihan Omer se distanţează la şase goluri pe tabela, dar finalul le aparţine oaspeţilor. În ultimele secunde, Sadoveac aruncă peste o poartă la o faza la care se putea dicta şi lovitură de 7 metri.

După ultimul fluier al brigăzii de arbitrii, jucătorii României au fost aplaudaţi minute în şir de publicul băimărean pentru prestaţia din meciul cu Austria.

Partida retur s-a desfăşurat la Baia Mare în prezenţa unei săli arhipline cu 2000 spectatori.

Au marcat pentru România: Ramba 7, Mocanu 7, Ghionea 5, Fenici 4, Sadoveac 4, Csepreghi 3 şi Racotea 2.

În ultima rundă a grupei 2 de calificare, desfăşurată în acest weekend, România joacă în deplasare cu Italia, iar Austria întâlneşte pe teren propriu slab cotată reprezentativă a Finlandei şi doar o minune poate schimbă configuraţie finală a clasamentului grupei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata