Breaking news

Victorie pentru Oltchim în Cupa Ungariei

loading...

Vicecampioana Ligii Campionilor, Oltchim Rm. Vîlcea, a debutat cu victorie la Szabella Cup, după ce a învins formaţia Vaci NKSE, scor 27-23 turneu amical ce are loc în Ungaria.

oltchim
Vîlcencele au învins vineri seara cu 27-23 pe Syma Vac, a treia echipă a Ungariei, formaţia pregătită de fostul selecţioner al “naţionalei” feminine maghiare, Nemeth Andras. Vîlcea a condus cu 14-12 la pauză şi s-a desprins în partea a doua, neavînd emoţii pentru rezultat. Au marcat Elisei 5 goluri, Luca 4, Maier 4, Nechita 3, Ozel 3, Manea 2, Neagu 2, Szucs 2, Puşcaşu 1 şi Gatzel 1.

Sîmbătă, de la ora 11:00 Oltchim o întânlește  pe Hypo Viena, iar de la ora 19:25 echipa gazdă, ETO Gyor. Surprinzator, Gyor a pierdut primul meci, 22-24 (9-12) cu Hypo Viena!

După turneul de la Gyor, campioana României se va deplasa direct în Germania pentru a disputa, în 18 august, un meci împotriva echipei pe care o antrenează românul Herbert Muller, Thuringer Erfurt.

În perioada 20-22, Oltchim va merge la Schelz, tot în Germania, pentru un nou turneu la care vor mai juca Gyor ETO, Thuringer Erfurt, Metz şi alte două formaţii din prima ligă germană. Oltchim va mai disputa un meci amical în 24 august, tot la Schelz, în compania echipei locale Trier, pentru a-şi încheia “turneul” din Germania, între 27 şi 29 august, la Sika Cup, organizată la Bad Urach. Cea mai puternică întrecere amicală a verii va reuni formaţiile Zvezda Zvenigorod, CB Sagunto Valencia, Byasen HB, Oltchim Râmnicu Vâlcea, TSV Bayer04 Leverkusen, Frisch Auf Goppingen, Hypo Viena şi SPR Lublin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata