Victorie cu emoții pentru România, în partida cu Italia, în preliminariile Mondialului din 2017

loading...

România s-a impus la limită, sâmbătă, în preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin din 2017, în fața Italiei, cu scorul de 30-28.

La capătul unui meci modest, tricolorii au reușit să se impună sâmbătă seară, la Conversano-Bari, în ultimul său meci din Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului Mondial.

Elevii lui Omer Aihan au reușit să se impună cu 30-28 (15-16), în fața Italiei.

Squadra Azzurra a dominat primele minute ale reprizei secunde și s-a desprins la 19-15 (33), după o serie de cinci goluri consecutive.

Gazdele s-au aflat la cârma jocului până în min. 52, când tricolorii au restabilit egalitatea, 25-25. România a avut apoi 27-25 (55) pe tabelă (patru goluri la rând pentru echipa lui Omer Aihan), menținând ecartul până la final, deși italienii au ratat o aruncare de la 7 metri în ultimele secunde.

România ocupă primul loc în clasament, cu 10 puncte, urmată de Austria cu 8 puncte, Finlanda cu 2 puncte, iar Italia cu 2 puncte.

Duminică are loc ultimul meci din grupă, Austria — Finlanda.

Întrucât doar prima clasată se califică în play-off-ul Campionatului Mondial, iar Austria are avantajul rezultatelor directe cu România, șansele ca tricolorii să meargă mai departe în competiție, sunt minime.

387 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*