Breaking news

Victorie cu emoții pentru România, în partida cu Italia, în preliminariile Mondialului din 2017

loading...

România s-a impus la limită, sâmbătă, în preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin din 2017, în fața Italiei, cu scorul de 30-28.

La capătul unui meci modest, tricolorii au reușit să se impună sâmbătă seară, la Conversano-Bari, în ultimul său meci din Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului Mondial.

Elevii lui Omer Aihan au reușit să se impună cu 30-28 (15-16), în fața Italiei.

Squadra Azzurra a dominat primele minute ale reprizei secunde și s-a desprins la 19-15 (33), după o serie de cinci goluri consecutive.

Gazdele s-au aflat la cârma jocului până în min. 52, când tricolorii au restabilit egalitatea, 25-25. România a avut apoi 27-25 (55) pe tabelă (patru goluri la rând pentru echipa lui Omer Aihan), menținând ecartul până la final, deși italienii au ratat o aruncare de la 7 metri în ultimele secunde.

România ocupă primul loc în clasament, cu 10 puncte, urmată de Austria cu 8 puncte, Finlanda cu 2 puncte, iar Italia cu 2 puncte.

Duminică are loc ultimul meci din grupă, Austria — Finlanda.

Întrucât doar prima clasată se califică în play-off-ul Campionatului Mondial, iar Austria are avantajul rezultatelor directe cu România, șansele ca tricolorii să meargă mai departe în competiție, sunt minime.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata