Breaking news

Victoria Azarenka a învins-o pe Serena Williams în finala de la Cincinnati

loading...

Victoria Azarenka a câștigat duminică noapte, după un meci maraton cu liderul mondial, Serena Williams, turneul de tenis Masters de la Cincinnati.

serena williams si victoria azarenkaFinala de la Cincinnati s-a disputat între numărul unu și numărul doi mondial. Poloneza Victoria Azarenka a bătut-o pe Serena Williams chiar la ea acasă. După două ore și 30 de minute de joc, Azarenka s-a impus în fața lui Williams în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 7-6(8-6).

Serena Williams a început tare finala și a reușit să câștige primul set cu un sec 6-2. Cu același scor a reușit să piardă setul doi. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv. Unde Azarenka a condus cu 4-2, dar americanca a reușit să revină în meci, astfel că s-a ajuns în tie-break. Aici s-au produs răsturnări spectaculoase de scor. Azarenka a condus cu 4-2, a fost egalată la 4-4 și mai apoi condusă cu 5-4, dar a reușit să facă 5-5 și mai apoi să revină la conducere cu 6-5. Scor la care a ratat o minge de meci. A preluat apoi conducerea cu 7-6 și pe serviciul americancei a câștigat tie-break-ul dar și meciul cu 8-6.

Victoria Azarenka câștigă astfel primul turneu Masters în 2013 în fața liderumui mondial și cu cele 900 de puncte primite își consolidează locul doi în ierarhia WTA.

Cele două jucătoare s-au întâlnit duminică, pentru a 15-a oară pe terenul de joc, și pentru a patra oară în 2013. Poloneza și-a adjudecat doar 3 victorii și a încasat 12 înfrângeri în fața americancei.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata