Breaking news

Victor Hănescu și Florin Mergea, eliminați în primul tur la dublu la turneul de la București

loading...

Victor Hănescu, Andrei Pătrui și Florin Mergea, au fost eliminați, luni, în primul tur la dublu masculin, în cadrul turneului ATP de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, desfășurat la Arenele BNR din București.

hanescu si patruiVictor Hănescu a făcut pereche la dublu cu Andrei Pătrui. Românii au fost învinși în două seturi, scor 1-6, 6-7(2-7), de cuplul format din Eric Butorac și Raven Klaasen.

După un prim set cedat lejer, Hănescu și Pătrui au condus în setul doi cu 4-2. Scor la care Hănescu și-a pierdut serviciul iar adversarii lor au urmat la serviciu și au egalat scorul la 4-4. Românii au pierdut setul și meciul în tie break cu 2-7.

Florin Mergea a făcut pereche cu austriacul Oliver Marach. Din păcate perechea româno-austriacă a fost eliminată în primul tur, tot în două seturi, scor 3-6, 3-6, de cuplul format din Julian Knowle și Vasek Pospisil.

În primul tur la dublu masculin se mai află Victor Crivoi care face pereche cu Adrian Ungur și Horia Tecău care îl are partener pe Jean-Julien Rojer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata