Breaking news

Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la Australian Open 2014

loading...

Victor Hănescu, singurul român de pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open, a reușit marți, să se califice în turul doi al competiției de tenis de la Melbourne.

hanescu victorVictor Hănescu a început cu dreptul primul turneu de Mare Șlam al anului 2014. Românul a reușit să-l învingă în trei seturi, pe neamțul Peter Gojowczyk.

Victor Hănescu și-a adjudecat primele două seturi din partida cu neamțul Peter Gojowczyk, în tie-break, cu același scor. În primul set, Hănescu a reușit să revină după ce a fost condus cu 4-3, și mai apoi să conducă cu 5-4. În setul doi, Hănescu a fost condus în tie-break cu 4-2, dar a reușit să se impună pe serviciul adversarului cu 7-5.

Românul a servit primul în setul trei, după care a reușit să facă brake și să preia conducerea cu 2-0 și mai apoi cu 3-0 pe al doilea serviciu al său. La scorul de 5-3, Hănescu a servit pentru meci, însă românul s-a chinuit minute bune. Timp în care a ratat trei mingi de meci și i-a anulat neamțului alte trei mingi de re-brake.

În cele din urmă, după două ore și 11 minute de joc cu neamțul Peter Gojowczyk, românul și-a adjudecat calificarea în turul doi unde va juca cu Daniel Gimeno.

În 2013, Victor Hănescu a fost învins în primul tur de japonezul Kei Nishikori. Românul ajunge astfel pentru a patra oară în turul doi la Australian Open, egalându-și performanțele realizate în 2005, 2009 și 2010.

Calificarea în turul doi la simplu masculin îi asigură românului un cec în valoare de 50.000 de dolari și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata