Breaking news

Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală la Oeiras

loading...

Victor Hănescu s-a calificat joi, în sferturile de finală ale turneului ATP de tenis Portugal Open 2014, de la Oeiras, dotat cu premii totale în valoare de 485,760 de euro.

victor hanescu brd tenis 2014Victor Hănescu s-a impus joi, în optimi, în fața ibericului Pablo Carreno, locul 60 mondial, în  trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Românul a câștigat lejer primul set cu 6-3, dar l-a cedat pe al doilea cu 4-6, după ce și-a pierdut serviciul la scorul de 3-5. În setul doi, Victor Hănescu a făcut primul brake la scorul de 2-2. Iar la scorul de 4-2, românul a ratat trei mingi de brake. A urmat apoi la serviciu, a făcut 5-3, după care a reușit să închidă meciul pe serviciul adversarului, după 2 ore și 10 minute de joc.

Românul se califică astfel în sferturile de finală, al fel ca și în 2013, când a fost eliminat de ibericul David Ferrer.

În sferturile de finală, Victor Hănescu va juca cu învingătorul partidei disputate de Guillermo Garcia și Gastao Elias. Accederea în sferturi îi asigură lui Hănescu un cec în valoare de 12.565 de euro și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata