Breaking news

Victor Hănescu s-a calificat în sferturi la Doha, după ce l-a eliminat pe Fernando Verdasco

loading...

Victor Hănescu l-a învins miercuri, în prima zi din 2014, pe ibericul Fernando Verdasco și s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului ATP de tenis de la Doha, dotat cu premii în valoare de 1,195,500 dolari.

victor hanescu si fernando verdascoÎnceput fantastic de an pentru Hănescu. Românul l-a trimis acasă pe favoritul numărul opt al competiției de la Doha.

Victor Hănescu a servit primul în meciul cu Fernando Verdasco, dar și-a pierdut serviciul. Românul a nu a reușit să facă re-brake, iar ibericul a câștigat primul set cu 6-4 după 40 de minute de joc.

Hănescu a servit primul și în setul doi, dar de astă dată și-a câștigat serviciul. La scorul de 4-3, românul a avut o minge de brake, însă a ratat-o. Românul a continuat să joace bine și a reușit să-și câștige toate serviciile. La fel a făcut și Verdasco, astfel că s-a ajuns în tie-break. Unde, în mod surprinzător, Victor Hănescu s-a impus cu 7-0.

Hănescu a început în forță setul trei reușind să facă brake chiar în debutul acestuia.  Românul a urmat la serviciu, l-a câștigat și s-a distanțat la 2-0 în setul decisiv. Hănescu a mai reușit să facă al doilea brake la scorul de 1-3. Românul s-a ținut tare pe picioare și a reușit să câștige și setul trei cu scorul de 6-2.

Victor Hănescu și-a adjudecat victoria în fața ibericului după o oră și 57 de minute de joc.

Este pentru a patra oară când Hănescu joacă cu Verdasco și pentru a doua oară când îl învinge.

Calificarea sferturile de finală îi asigură românului un cec în valoare de și 45 puncte ATP.

În sferturile de finală, Hănescu va juca cu neamțul Florian Mayer, cu care a mai jucat de trei ori și a câștigat doar odată, în 2007 la București.

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    foarte bine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata