Victor Hănescu s-a calificat în premieră, în semifinale la Oeiras

loading...

 Victor Hănescu s-a calificat, vineri, în premieră, în semifinalele turneului ATP de tenis de la Oeiras, Portugalia.

hanescu - gstaadVictor Hănescu este în careul de ași al turneului Portugal Open 2014 și va juca în semifinale cu principalul favorit, cehul Tomas Berdych.

Victor Hănesu s-a impus relativ lejer în sferturile de finală, în fața portughezului Gastao Elias, locul 179 mondial, posesor al unui wildcard.

Victor Hănescu a dominat clar primul set, al semifinalei disputate cu Gastao Elias, pe care l-a câștigat cu 6-1, după doar 24 de minute de joc. Românul a debutat cu brake în setul doi.

După un prim set perfect, Victor Hănescu a început în forță și setul doi, unde a condus cu 4-0 și 5-2, scor la care românul a servit pentru meci dar în mod surprinzător și-a pierdut serviciul la zero.

Hănescu a mai servit a doua oară pentru meci la scorul de 5-4, când a ratat o minge de meci și-a pierdut serviciul iar portughezul a egalat scorul la 5-5.

Dușul rece l-a trezit la viață pe Hănescu care a reușit să facă re-brake, a urmat la serviciu și a câștigat setul doi cu 7-5.

Românul și-a adjudecat victoria în meciul cu portughezul după o oră și 22 de minute de joc. Accederea în semifinale îi asigură lui Hănescu 90 puncte ATP și un cec în valoare de 22.060 de euro.

658 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*