Breaking news

Victor Hănescu s-a calificat în premieră, în semifinale la Oeiras

loading...

 Victor Hănescu s-a calificat, vineri, în premieră, în semifinalele turneului ATP de tenis de la Oeiras, Portugalia.

hanescu - gstaadVictor Hănescu este în careul de ași al turneului Portugal Open 2014 și va juca în semifinale cu principalul favorit, cehul Tomas Berdych.

Victor Hănesu s-a impus relativ lejer în sferturile de finală, în fața portughezului Gastao Elias, locul 179 mondial, posesor al unui wildcard.

Victor Hănescu a dominat clar primul set, al semifinalei disputate cu Gastao Elias, pe care l-a câștigat cu 6-1, după doar 24 de minute de joc. Românul a debutat cu brake în setul doi.

După un prim set perfect, Victor Hănescu a început în forță și setul doi, unde a condus cu 4-0 și 5-2, scor la care românul a servit pentru meci dar în mod surprinzător și-a pierdut serviciul la zero.

Hănescu a mai servit a doua oară pentru meci la scorul de 5-4, când a ratat o minge de meci și-a pierdut serviciul iar portughezul a egalat scorul la 5-5.

Dușul rece l-a trezit la viață pe Hănescu care a reușit să facă re-brake, a urmat la serviciu și a câștigat setul doi cu 7-5.

Românul și-a adjudecat victoria în meciul cu portughezul după o oră și 22 de minute de joc. Accederea în semifinale îi asigură lui Hănescu 90 puncte ATP și un cec în valoare de 22.060 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata