Breaking news

Victor Hănescu, eliminat în primul tur la turneul de la Kuala Lumpur

loading...

Victor Hănescu a fost eliminat, marți, în primul tur al turneului ATP de la Kuala Lumpur, cu premii totale în valoare de 984.300 de dolari.

hanescu - gstaadVictor Hănescu este în picaj liber, atât în clasamentul ATP cât și în toate turneele de tenis la care participă.

După eliminarea în primul tur de săptămâna trecută la turneul de la St. Petersburg, situația s-a repetat și azi, în turneul de la Kuala Lumpur. Românul a fost învins de canadianul Vasek Pospisil.

Victor Hănescu a reușit să câștige extrem de lejer primul set cu 6-1, dar l-a pierdut rapid pe al doilea cu 1-6.

În setul trei a mers umăr la umăr cu canadianul până la scorul de 3-3, când românul și-a pierdut serviciul și canadianul a preluat conducerea cu 4-3.

A urmat la serviciu și s-a distanțat la 5-3, scor la care, românul și-a pierdut din nou serviciul. Și astfel, canadianul merge în turul doi, iar românul pleacă acasă.

Canadianul, locul 40 ATP și al 7-lea favorit al turneului de la Malaysia Open 2013, a avut nevoie de o oră și 44 de minute de joc ca să se impună în fața lui Hănescu.

Pentru accederea în primul tur la Kuala Lumpur, Hănescu va primi un cec în valoare de 8.970 de dolari și zero puncte ATP, ceea ce îl va costa scump în ierarhia mondială.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata