Breaking news

Victor Hănescu, eliminat în turul doi la Australian Open de Milos Raonic

loading...

Victor Hănescu a ratat calificarea în turul trei la simplu masculin în cadrul turneului de Grand Șlam de la Australian Open. Românul a fost învins în trei seturi de canadianul Milos Raonic.

victor hanescuVictor Hănescu, singuru român prezent pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open 2014, s-a oprit în turul doi. Românul nu a putut trece de canadianul Milos Raonic, cap de serie numărul 11.

Victor Hănescu a jucat bine în primul set, fiind egalul canadianului Milos Raonic, al 11-lea favorit la Australian Open. Cei doi au ajuns în tie-break unde, din păcate, românul a pierdut setul cu 11-9, după 55 de minute de joc.

Hănescu a servit primul în setul doi și din păcate și-a pierdut game-ul. La scorul de 3-2 pentru canadian meciul a fost suspendat mai bine de două ore din cauza ploii. La scorul de 4-3, Hănescu a ratat două mingi de re-brake cu care putea egala scorul la 4-4. Astfel că Raonic și-a adjudecat setul doi cu scorul de 6-4.

În setul trei, Hănescu și-a pierdut serviciul la scorul de 3-3, canadianul a preluat conducerea cu 4-3 și mai apoi cu 5-3 pe propriul serviciu. În cele din urmă, canadianul a câștigat și setul trei cu scorul de 6-4.

Hănescu a participat pentru a 11-a oară consecutiv la Australian Open. Este pentru a patra oară când românul este eliminat în turul doi, lucru care s-a întâmplat și în 2005, 2009 și 2010.

Românul va pleca acasă cu un cec în valoare de 50.000 de dolari și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata