Breaking news

Victor Hănescu, eliminat în sferturi la Doha de Florian Mayer

loading...

Victor Hănescu a ratat joi seară, calificarea în semifinale la Doha, fiind învins în sferturile de finală de neamțul Florian Mayer.

florian mayer si victor hanescuVictor Hănescu a ratat la mustață calificarea în semifinale la Doha. Românului i s-au terminat bateriile în partida cu neamțul Florian Mayer, nereușind să repete succesul din partida cu Fernando Verdasco.

Victor Hănescu nu a jucat prea strălucit în primul set, pe care l-a pierdut cu scorul de 4-6, după doar 33 de minute de joc cu germanul Florian Mayer.

Setul doi a fost unul extrem de dificil pentru Hănescu. Românul și-a pierdut de două ori serviciul, dar a reușit să întoarcă soarta setului și a meciului, astfel că s-a ajuns în tie-break. Aici, Hănescu a avut nervii tari reușind să revină în scor, iar în final să se impună cu 10-8 pe serviciul neamțului.

În setul trei, Hănescu i-a anulat neamțului trei mingi de set la scorul de 4-5, pe serviciul său. După care a ratat o minge de 5-5 și din păcate neamțul a făcut brake și s-a impus cu 6-4. Astfel că după două ore și 15 minute de joc, Victor Hănescu a fost învins de Florian Mayer în trei seturi, scor 4-6, 7-6(10-8), 4-6.

Pentru accederea în sferturile de finală la Doha, Victor Hănescu va primi 45 puncte ATP și un cec în valoare de 30.655 dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata