Breaking news

Victor Hănescu, calificat în semifinalele turneului de tenis de la Gstaad

loading...

Victor Hănescu s-a calificat vineri, în semifinalele probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis ATP de la Gstaad din Elveția.

hanescu - gstaadVictor Hănescu l-a eliminat vineri, în sferturile de finală, pe germanul Daniel Brands, cel care în turul doi l-a trimis acasă pe Roger Federer, principalul favorit al turneului.

Victor Hănescu a servit primul în sfertul de finală cu Daniel Brands, reușind să își câștige cu greu serviciul. Românul a început să joace mai bine și la scorul de 4-3 pentru el a reușit să facă brake. Astfel s-a desprins la 5-3, a urmat la serviciu și a câștigat primul set cu 6-3, după 31 de minute de joc cu neamțul.

Hănescu a debutat în setul doi cu un brake, semn că mașina de tenis nemțească, care joi, l-a eliminat pe elvețianul Roger Federer, s-a defectat.

La scorul de 5-4, Hănescu i-a anulat neamțului o minge de bre-brake, după care a trecut în avantaj și a câștigat setul cu 6-4, care l-a dus în semifinale.

Victor Hănescu și-a asigurat victoria în fața neamțului Daniel Brands, după doar o oră și 10 minute de joc.

În semifinale, românul va juca cu rusul Mikhail Youzhny, cap de serie numărul șase al turneului elvețian.

Pentru calificarea în semifinale, românul și-a asigurat un cec în valoare de 21,130 de euro și 90 puncte ATP.

Este a doua semifinală ATP pe care Victor Hănescu o joacă în această lună după cea de la Stuttgart, unde a pierdut în fața lui Philipp Kohlschreiber.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata