Breaking news

Victor Hănescu, calificare fantastică în turul doi la India Wells

loading...

Victor Hănescu l-a eliminat sâmbătă noapte pe Mikhail Youzhny, în primul tur la Mstersul 1000 de puncte de la Indian Wells. În turul doi, românul va juca cu Andreas Seppi.

Victor HanescuVictor Hănescu, locul 146 mondial, a reușit să producă surpriza în primul tur la Indian Wells, învingându-l în două seturi, pe rusul Mikhail Youzhny, locul 64 mondial.

Venit din calificări, românul a reușit să se impună în partida cu rusul după o oră și 10 minute de joc, cu scorul de 6-3, 6-4.

A fost pentru a zecea oară când cei doi jucători s-au întâlnit pe terenul de tenis, Românul reușind astfel să egaleze la capitolul victorii, 5-5.

În turul doi la Indian Wells, Victor Hănescu va juca cu italianul Andreas Seppi, locul 33 mondial.

Calificarea în turul doi îi asigură românului un cec în valoare de 17.100 de dolari și 25 puncte ATP.

În 2014, Hănescu a fost eliminat în turul doi de Novack Djokovic, scor 6-7(1-7), 2-6.

Victor Hănescu participă pentru a noua oară pe tabloul principal de la Indian Wells, însă niciodată nu a trecut de turul doi.

Din păcate, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost eliminați în primul tur la dublu la Indian Wells de perechea formată din Thanasi Kokkinakis și Andy Murray.

În primul tur la dublu masculin se mai află calificat și Florin Mergea alături de partenerul său de dublu, Dominic Inglot.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata