Breaking news

Victor Hănescu, bătut a doua oară în doar 7 zile, de ucraineanul Serghei Stahovski

loading...

Victor Hănescu a fost eliminat duminică, de Serghei Stahovski, în turul doi al calificărilor turneului ATP 500 de la Rotterdam. Este a doua oară în șapte zile, când românul ia bătaie de la ucrainean.

hanescu - gstaadVictor Hănescu, cel mai bine clasat român în ierarhia ATP de simplu masculin, locul 73, joacă atât de prost încât nu este în stare să treacă nici de calificări la un turneu ATP 500.

Duminică, Hănescu a fost învins pentru a doua oară consecutiv în 2014, de Serghei Stahovski. După înfrângerea suferită pe 2 februarie în Cupa Davis, Hănescu a încasat azi încă una în turul doi al calificărilor pe tabloul de simplu masculin de la Rotterdam.

Victor Hănescu, al doilea favorit al turneului de calificare, a fost învins în două seturi, de Serghei Stahovski, scor 6-7, 4-6, după o oră și 29 de minute de joc. Hănescu a jucat astfel al patrulea meci cu Serghei Stahovski, singura victorie reușită de român a fost la prima întâlnire, în 2010 în Cupa Davis.

Pentru accederea în turul doi al calificărilor, Victor Hănescu va primi un cec în valoare de 1.075 de euro și 10 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata