Breaking news

Victor Hănescu, Adrian Ungur și Marius Copil, pe tabloul principal de la Dubai

loading...

Victor Hănescu, Adrian Ungur și Marius Copil s-au calificat pe tabloul principal al turneului ATP 500 de la Dubai, dotat cu premii totale în valoare de 2,359,935 de dolari.

hanescu - copil - ungurRomânia a re trei jucători pe tabloul principal al turneului de tenis de la Dubai. Victor Hănescu, grație locului 80 ATP, a ajuns în primul tur al probei de simplu masculin de la Dubai, unde va juca cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numărul 5.

Adrian Ungur și Marius Copil au trecut de turul de calificări și au acces pe tabloul principal de simplu masculin. Ungur va juca în primul tur cu Roberto Bautista, iar dacă va trece de acesta, va da piept în optimi cu sârbul Novak Djokovic.

Marius Copil va da piept în primul tur cu cehul Tomas Berdych, al treilea favorit al turneului de la Dubai. Copil și Ungur vor încasa 1515 dolari fiecare, pentru că au trecut de turul de calificare, și vor primi și câte 20 puncte ATP. Iar pentru accederea în primul tur pe tabloul principal, și-au asigurat un cec în valoare de 13,460 de dolari.

În proba de dublu masculin, sunt calificați Florin Mergea și Victor Hănescu. Florin Mergea face pereche cu Oliver Marach, iar Victor Hănescu cu Nikolay Davydenko .

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata