Breaking news

Victor Hănescu a ratat calificarea în semifinale la turneul de la Casablanca

loading...

Victor Hănescu a fost învins, vineri, în două seturi, în sferturile de finală ale probei de simplu msculin, din cadrul turneului de tenis de la Casablanca, de argentinianul Federico Del Bonis.

hanescu - gstaadDupă ce joi l-a eliminat din competiție pe Kevin Anderson, locul 19 mondial, principalul favorit al competiției de simplu masculin, Hănescu s-a împotmolit azi de argentinianul Federico Del Bonis.

Victor Hănescu a pierdut primul set cu argentinianul, în tie-break, după o oră de joc, deși românul a condus cu 4-2, grație break-ului reușit la scorul de 2-2. însă, pierderea serviciului la scorul de 4-3, l-a costat setul.

După ce a ratat o minge de brake la scorul de 1-0 în setul doi, hănescu și-a pierdut serviciul la scorul de 1-1. ca mai apoi la scorul de 1-2, să rateze două noi mingi de re-brake cu care putea egala scorul. Mai apoi, românul și-a pierdut din nou serviciul iar argentinianul s-a distanțat la 4-1, scor la care victor hănescu a făcut re-brake și a mai redus din diferența de scor. În cele din urmă, românul și-a pierdut din nou serviciul la scorul de 5-3 și a pierdut astfel și partida.

Pentru accederea în sferturi la Casablanca, victor Hănescu și-a asigurat un cec în valoare de 12.565 de dolari și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata