Breaking news

Victor Hănescu a fost învins de Novak Djokovic în turul doi la Indian Wells

loading...

Victor Hănescu a fost eliminat, luni dimineață, în turul doi la turneul Masters de la Indian Wells, de către sârbul Novak Djokovic, al doilea favorit al competiției de tenis american.

novak djokovic si victor hanescuVictor Hănescu a rezistat doar un set în fața puternicului Novak Djokovic. Românul a condus jocul în primul set și a ratat cinci mingi de game.

Victor Hănescu a jucat bine în primul set al partidei cu sârbul Novak Djokovic, al doilea favorit al turneului de la Indian Wells.

În primul set, Hănescu a ratat trei mingi de brake la scorul de 3-2 și alte două mingi de set la 6-5. Astfel că s-a ajuns la tine-break unde din păcate Victor Hănescu a pierdut cu 1-7.

Pierderea primului set, l-a marcat pe Hănescu care a început să joace mai slab în setul doi. Românul și-a pierdut primul serviciu iar Djokovic a preluat conducerea cu 2-0 și mai apoi cu 3-0 pe al doilea serviciu. În cele din urmă, românul a cedat setul doi cu 2-6. Sârbul reușind să câștige partida cu românul după doar o oră și 24 de minute de joc.

A fost al șaptelea meci jucat de Hănescu cu Djokovic, toate partidele fiind adjudecate de sârb.

Pentru accederea în turul doi la Indian Wells, Victor Hănescu va încasa un cec în valoare de 16.000 de dolari și 25 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata