Breaking news

Victor Crivoi, în sferturile de finală ale turneului Challenger de la Timișoara

loading...

Victor Crivoi s-a calificat joi, în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis ATP Challenger de la Timișoara, dotat cu premii totale de 30.000 de euro.

victor crivoiVictor Crivoi l-a învins joi, în turul doi, pe austriacul Michael Linzer, venit din calificări. Românul s-a impus în două seturi, scor, 6-3, 6-4, după o oră și 30 de minute de joc. Românul reușind să revină în setul doi de la scorul de 2-4.

Victor Crivoi a câștigat lejer primul set cu 6-3. În setul doi, la scorul de 2-2, românul și-a pierdut serviciul, astfel că adversarul său s-a distanțat la 4-2. Scor la care Victor Crivoi a avut o minge de re-brake, pe care a și fructificat-o reușind să reducă scorul la 3-4.

Crivoi a urmat la serviciu și a reușit egalarea la 4-4, în setul doi. Românul a mai reușit un brake preluând conducerea cu 5-4, după care a urmat la serviciu și s-a impus cu 6-4.

În sferturile de finală, Victor Crivoi are mari șanse să joace cu românul Adrian Ungur, cap de serie numărul unu al truneului Challenger de la Timișoara.

Pentru accederea în sferturile de finală, Victor Crivoi și-a asigurat 15 puncte ATP și un cec în valoare de 875 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata