Breaking news

Veste Bombă la Roland Garros. Serena Williams, bătută măr de Garbine Muguruza

loading...

Cutremur la turneul de tenis de la Roland Garros. Liderul unu mondial în tenisul feminin și principala favorită a turneului, americanca Serena Williams, a fost eliminată miercuri, în turul doi de iberica Garbine Muguruza.

serena williamsPrincipala favorită de la Roland Garros a fost umilită pe terenul de tenis de un necunoscută.

Serena Williams, câștigătoare a trofeului în 2013, a fost eliminată în mod surprinzător de o out-sideră, în două seturi, încă din turul doi.

Americanca a fost de nerecunoscut pe teren. În timp ce iberica a jucat magistral, reușind lovituri uluitoare care au năucit-o pe Williams.

Garbine Muguruza și-a adjudecat primul set cu scorul de 6-2, după doar 32 de minute de joc. Iberica a început setul doi cu brake și a reușit să și-l câștige cu același scor, 6-2, tot în 32 de minute.

Serena Williams a făcut o singură dată brake, în setul doi, la scorul de 3-0, însă imediat și-a pierdut serviciul la zero. Ca mai apoi la scorul de 4-1, Williams să rateze trei mingi de un nou brake.

Astfel că după doar o oră și 2 minute de joc, Garbine Muguruza a detonat bomba la Roland Garros, trimițând-o acasă pe marea favorită.

Este a doua eliminare bombă, după cea de ieri, când Na Li, a doua favorită, a fost eliminată de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

De aceste eliminări profită Simona Halep care are mari șanse să câștige în premieră turneul de la Roland Garros.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata